Thursday, 20 September 2012

MEMBUKA MATA KETIGA (HIJAB)


Secara normal, mata batin kita tertutup kecuali orang berbakat yang mendapat anugrah dari Tuhan atau kita melatih diri untuk membuka hijab tersebut. Orang yang telah terbuka  hijabnya akan diberi kemudahan untuk merasakan, membaca dan melihat segala sesuatu yang akan terjadi, mampu membaca isi hati orang lain, mengukur ilmu lawan, menangkap getar-getar dari alam gaib, melihat mahluk dari dimensi lain dan lain sebagainya. 



DOA PEMBANGKIT DERIA KEENAM
Astaghfirullah al Azim                   100x
Allahumma Solli Ala Saidina Muhammad     100x
La hau la wala quwwata illa billah       100x
Ya Allah Ya Qadim                        100x
Baca wirid kat atas ni setiap kali solat fardhu. Untuk mengetahui korang da bukak ke belum mata ketiga korang yang syok tido tu adalah korang akan mengalami gejala sejuk-sejuk merenyam dan mata korang akan menangkap cahaya bling-bling cam kat televisyen tu. Itu adalah fenomena mata ketiga sedang dibuka.
Dah baca jangan lupa komen tau...

21 comments:

  1. kalau nak bukak tkut ,rsenya nak bukake x nak

    ReplyDelete
    Replies
    1. irfan,kalau nk bkak 2 boleh,tapi memerlukan keberanian yg tggi la...heheh klau admin tak sanggup..

      Delete
  2. Saya nak tutup hijab saya...ada petua2?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mata hijab u terbuka ke???heheh bia btl..

      Delete
  3. lau btol hijab fafa terbuka..gunalh sebaik mgkin,itu anugerah ALLAH kpd anda,rmai yg ingin membuka hijab tp itu sume kekuasaan ALLAH..klau fafa mengerti dan thu cara ianya sprti biasa sja..^__^

    ReplyDelete
  4. btul ke fafa mata hijab awk tbke,crtela skit mcm mn npak bnde yg xsptutnye nmpak,best ke?

    ReplyDelete
  5. Nak tanye admin, kalau hijab dh terbuka, orang kate boleh nampak makhluk halus seperti jin. Tapi boleh x nmpk Malaikat?

    ReplyDelete
  6. cara bukak je..
    Bgaimane pulak nak tutup?...
    (wat xsangup lagi ar nk tgk benda ghaib nie..hehe)

    ReplyDelete
  7. cane nak tutup ???xtahan begini...xlena tido dibuatnye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambil masa berapa hari faraa dapat buka.hijab mata batin ni...boleh share skit

      Delete
  8. Sebenarnya wanita dan lelaki yang tiada ikatan.. tidak boleh duduk berdua kerana bimbang ada orang ketiga yang membawa zina.....bagitu lah dengan mata ketiga....mata ketiga sebenarnya mata ghaib yang dihilangkan dari manusia kerana jin geram melihat manusia yang sentiasa mendapat rahmat dan dibawah lindungi illahi. Mata ketiga hanya dikhusus kepada manusia yang mendapat petunjuk illahi....

    ReplyDelete
  9. Aq teringin nk bukak.. tpi aq baca² tk buka pon.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Solat tak sempurna kot,errr kot2 tak solat kott, kot baca niat nak tenguk tp tk ikhlas kotttttt,kot la kan kot je..

      Delete
  10. Aq teringin nk bukak.. tpi aq baca² tk buka pon.. huhu..

    ReplyDelete
  11. Aq teringin nk bukak.. tpi aq baca² tk buka pon.. huhu..

    ReplyDelete
  12. nk tutup balik mcm mana , xleh tahan boss, hari2 hadap setan sama

    ReplyDelete
  13. hijab mata sy da ttp....mgkin kotor dek dosa...huhu..xtahan wei bila npk byang pmpn diri sblah kaki..p yg paling best npk pla kabus putih tgh solat...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  14. Dah penat pun tak buka2 juga heheh

    ReplyDelete
  15. Boleh try lha ni.. byk cara dh try tp x dpt jgak nk bukak *hijab* .. hope tips ni jadi...

    ReplyDelete